Ayurveda

O nas-integative-Maha-1

Ayurveda - Starodavna modrost za celostno zdravje

Ayurveda je tradicionalni sistem zdravljenja, ki izvira iz starodavnih indijskih vedskih spisov. Beseda "Ayurveda" izhaja iz sanskrta in pomeni "znanost o življenju". Gre za celostni pristop k zdravju, ki združuje um, telo in duha ter stremi k dosegi ravnovesja med njimi.

V Ayurvedi se verjame, da smo vsi edinstveni posamezniki z edinstveno kombinacijo energij, imenovano doshe. Te tri osnovne energije - Vata, Pitta in Kapha - določajo našo telesno in duševno konstitucijo ter vplivajo na naše zdravje in dobro počutje.

Ayurveda temelji na načelu ohranjanja in obnavljanja harmonije med doshami z uporabo naravnih metod, kot so prehrana, zelišča, masaže, meditacija, dihalne tehnike in življenjski slog. Glavni cilj Ayurvede je doseči ravnovesje med telesom, umom in okoljem ter tako spodbuditi naravno zdravljenje in samozdravljenje.

V MAHA kliniki se posvečamo Ayurvedi kot enemu od temeljnih stebrov našega celostnega pristopa k zdravju. Naši strokovnjaki za Ayurvedo vam bodo pomagali prepoznati vašo edinstveno telesno in duševno konstitucijo ter vam svetovali prilagojene terapije, prehrano, telesne vaje in spremembe življenjskega sloga, ki bodo podpirali vaše zdravje, vitalnost in notranje ravnovesje.

O nas-integative-Maha-1

Če želite izkusiti blagodejne učinke Ayurvede in se podati na pot celostnega zdravljenja, vas vabimo, da se obrnete na našo ekipo strokovnjakov, ki vam bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagala doseči optimalno zdravje in blaginjo.

Lokacija

Slovenska cesta 54,
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA

Kontakt

Tel. +386 51 248 888
info@maha.si

Delovni čas

Ponedeljek: 8:00 - 15:00
Torek: 8:00 - 15:00
Sreda: 8:00 - 15:00
Četrtek: 12:30 - 20:00
Petek: 8:00 - 13:30

Prijava na e-novice

Prijava