Integrativna medicina

O nas-integative-Maha-1

Integrativna medicina predstavlja celovit pristop k zdravju, ki združuje sodobna medicinska dognanja in tradicionalne metode zdravljenja. V MAHA kliniki za integrativno medicino se zavedamo pomena celovite obravnave telesa in duha ter nudimo diagnostične preglede, ki temeljijo na najnovejših spoznanjih in tehnikah.

Naše zdravljenje temelji na sodobni diagnostiki, s katero določimo ustrezne terapije za predvidljive rezultate. V timski oskrbi boste deležni znanj, ki presegajo eno samo metodo in znanje. Integrativna medicina deluje kot podpora tradicionalni medicini, saj združuje načela tradicionalnih in sodobnih medicinskih dognanj. Stranski učinki so redki, vendar se lahko pojavijo začasne reakcije, kot so glavobol ali bolečine v mišicah po masažah.

1. Personaliziran pristop: Upoštevamo individualnost vsakega posameznika in njihove edinstvene potrebe, terapije pa so prilagojene specifičnim potrebam vsakega posameznika, kar zagotavlja učinkovitejše zdravljenje.

2. Preventiva in promocija zdravja: Poudarjamo preventivo in promocijo zdravja, s čimer pomagamo pri preprečevanju bolezni in izboljšanju kakovosti življenja.

3. Odnos med zdravnikom in pacientom: Integrativna medicina temelji na zaupanju in sodelovanju med zdravnikom in pacientom, kar omogoča boljše razumevanje in obvladovanje zdravstvenih težav.

4. Povezovanje različnih zdravstvenih sistemov: Spodbujamo povezovanje različnih medicinskih sistemov, kar omogoča celovitejše in učinkovitejše zdravljenje.

O nas-integative-Maha-1

Vabimo vas, da se prijavite na diagnostični pregled v MAHA kliniko za integrativno medicino, kjer boste deležni celovite terapije in podpore na vaši poti k boljšemu zdravju. 

Več o integrativni medicini

Maha naslovka-integrativna

Kako izgleda zdravljenje z integrativno medicino?

Postopka zdravljenja se lotimo s sodobno diagnostiko, kjer določimo pravilen potek terapij, ki bodo imele predvidljiv rezultat. Pričakujte, da boste v timski oskrbi, saj vzroki sodobnih bolezni običajno izvirajo iz več nivojev, hkrati pa se lahko med terapijo pojavijo učinki, ki zahtevajo znanja, ki presegajo samo eno metodo in eno znanje.

Maha naslovka-integrativna

Je integrativna medicina nadomestilo integrativnemu zdravljenju?

Integativna medicina je odlična podpora tradicionalni medicini, saj združuje načela tradicionalnih in sodobnih medicinskih dognanj, ki se v zadnjih letih izredno dobro povezujejo in tudi znanstveno medsebojno potrjujejo. Pravzaprav gledano s širše perspektive vsi medicinski sistemi govorijo podoben jezik, zato je povezovanje ključ do dolgega in predvsem zdravega življenja.

Maha naslovka-integrativna

Koliko tretmajev potrebujem?

Tukaj ne obstaja enoznačen odgovor, saj k vsakemu posamezniku pristopamo individualno. Števiko tretmajev in sama oblika zdravljenja je odvisna od težav posameznika. Prav tako število tretmajev določa dejstvo, ali gre za preventivo ali dejansko bolezen. Po opravljeni diagnostiki in posvetu s strokovnjaki, vam natančno predstavimo potek zdravljenja in obseg terapij.

Maha naslovka-integrativna

Ima integrativna medicina stranske učinke?

Načeloma ne. Se pa lahko pojavijo takoj po terapijah nakateri stranski učinki, kot je glavobol ali bolečine v mišicah po masažah, ki je posledica reakcije telesa. Ta je odvisna od trenutnega telesnega stanja. Večje kot so težave, več je običajno reakcij po terapiji.

Maha naslovka-integrativna

Komu priporočamo integrativno medicino?

● Vsem, ki že imate postavljeno kakršnokoli diagnozo in si želite spoznati vzroke le-te ter jih odstraniti
● Osebam, ki ste prestale bolezen in ste tako ali drugače v fazi rehabilitacije
● Tistim, ki zaznavate simptome neravnovesja pa se bolezenski znaki še niso razvili
● Zdravim osebam, ki si želite krepiti telo in duha in vzdrževati svoje dobro počutje na dolgi rok

Lokacija

Slovenska cesta 54,
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA

Kontakt

Tel. +386 51 248 888
info@maha.si

Delovni čas

Ponedeljek: 8:00 - 15:00
Torek: 8:00 - 15:00
Sreda: 8:00 - 15:00
Četrtek: 12:30 - 20:00
Petek: 8:00 - 13:30

Prijava na E-novice