Integrativna onkologija

O nas-integative-Maha-1

Integrativna onkologija je del integrativne medicine. Beseda integrativen prihaja iz latinščine in pomeni kombiniranje oz združevanje različnih elementov v celoto (integrare, lat – združiti nekaj v celoto). Pomeni k bolniku usmerjeno, z dokazi podprto oskrbo, ki uporablja fizične in duhovne pristope, naravna sredstva in prilagoditve življenjskega sloga iz različnih tradicij ob hkratni medicinski obravnavi zdravljenja bolezni. Preprosto povedano: ob klasičnem zdravljenju rakave bolezni (kemoterapija, obsevanje, operacija) integrativna onkologija podpre človeka s prehranskega, presnovnega vidika, pomaga okrepiti telo in duha in ga opolnomočiti za postavitev v polnovredno življenje v dani situaciji.

V središču obravnave je človek kot celostno fizično, duhovno in energetsko bitje. Bolezen kot je rak, je le posledica različnih motenj na vseh treh nivojih. V zaupnem terapevtskem odnosu se odpre prostor in čas za vse nenagovorjene potrebe, stiske in dileme. Zaželeno je, da ob prvem pregledu prinesete s seboj tudi izvide preiskav pri drugih specialistih, da se o tem pogovorimo in dobite odgovore na morebitne nejasnosti. 

Vabimo vas, da se prijavite na diagnostični pregled v MAHA kliniko za integrativno medicino, kjer boste deležni celovite terapije in podpore na vaši poti k boljšemu zdravju. 

Lokacija

Slovenska cesta 54,
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA

Kontakt

Tel. +386 51 248 888
info@maha.si

Delovni čas

Ponedeljek: 8:00 - 15:00
Torek: 8:00 - 15:00
Sreda: 8:00 - 15:00
Četrtek: 12:30 - 20:00
Petek: 8:00 - 13:30

Prijava na e-novice

Prijava