Naše stranke imajo naslednje izkušnje

Ponosni smo, da smo v tem času oskrbeli že več kot 11.000 gostov.
Tukaj je nekaj izjav zadovoljnih gostov, ki so delili svoje izkušnje:

Ana, zdravljenje po Covid-19

Sredi oktobra sem začutila nelagodje v grlu in izgubo energije. Po tednu dni so se pojavili vročina, močan glavobol, bolečine po hrbtu in izguba čutil. Test je potrdil Covid-19. Moje zdravje je hitro slabšalo, pljuča so bila šibka, vsak napor je bil težak, kašljala sem in temperatura se ni znižala pod 37 stopinj. Po treh tednih izolacije sem se vrnila v vsakdanje življenje, vendar zelo oslabela.
Med izolacijo sem spoznala Maha center, kjer mi je dr. Perko opravil temeljit pregled ustne votline in izvedel integrativno diagnostiko. Sledil je načrt 5 točkovne terapije, ki je vključeval čiščenje telesa, obnovo mikrobioma in sluznice črevesja, regulacijo mehanizmov ter celično regeneracijo. Prilagodila sem tudi prehrano.
Po terapijah sem se počutila prenovljeno. To potovanje mi je omogočilo odkrivanje same sebe na mentalni in fizični ravni. Ponovno sem vzpostavila stik s telesom, umom in dušo. Počutim se sveže, fokusirano, energično in sem se naučila vključevati pridobljeno v svoje vsakdanje življenje. Zahvaljujem se ekipi Maha centra za njihovo strokovnost, skrb in prijaznost.

Marija

V centru integrativne medicine Maha sem začela z obiskovanjem ur joge. Že dlje časa sem razmišljala, da bi začela z obiski in, ko se je ponudila možnost obiska tako blizu delovnega mesta je bilo to odločujoče. Do zdaj sem jo obiskala 5x. Všeč mi je ker je vadba sestavljena iz položajev joge, meditacije in dihalnih vaj. Dejansko je to čas zame, tista ura in pol, kjer se odklopim in ne mislim na nič, kar je nujno potrebno za sprostitev uma in telesa. Naslednji korak je seveda izvajanje joga doma.
Preizkusila sem tudi dve vrsti masaž. Pri Nevenki severnoindisjko masažo hrbta, dekolteja in obraza. Prvič sem bila na masaži obraza in po njej je koža na obrazu bolj napeta in tudi lepšega videza. Masaža je bolj nežna in bi jo definitivno priporočila vsem ženskam. Pri Bijuju pa južnoindijsko masažo hrbta, ki je močnejša in zelo sproščujoča.
Po priporočilu dr. Perka sem začela z jemanjem liposomskega C vitamina in magnezija vsak dan en mesec, nato sem nadaljevala z jemanjem probiotika Multi EM ferment in Neotosila. Z jemanjem prehranskih dopolnil sem se sigurno izognila marsikateremu prehladu,si zgradila boljšo odpornost in pripomogla k boljšemu počutju telesa in organizma.

Klemen M., epilepsija

Moje težave so se začele z bolečinami v trebuhu po cepljenju v 7. razredu. Uradna medicina je postavila diagnozo epilepsija, vendar bolečine so postajale močnejše in padal sem v nezavest.
Po več kot 20 letih trpljenja sem odkril Center za integrativno medicino Maha. Z dr. Perkom sva se pogovorila o mojem zdravju in izbral sem 5 točkovno terapijo. Ayurvedski zdravnik dr. Mani je odkril težave v črevesju in predpisal zdravila ter priporočil prehrano. Sledile so individualne terapevtske vadbe, psihološko svetovanje in čistilni terapevtski postopki. Dr. Perko me je ves čas spremljal in prilagajal prehranske dodatke.
Z ga. Tino Pipan sva naredila djotis horoskop, ki je razkril vpliv planetov na moje telo. Priporočila mi je ustrezno meditacijo z uporabo mantre.
S pomočjo osebja in prehranskih dopolnil se je moje zdravje in duhovno stanje izboljšalo. Zelo sem vesel, da sem se obrnil na Center za integrativno medicino Maha. Hvala vsem!

Rezervacija termina ali vprašanje?

Če želite rezervirati termin v Maha kliniki ali imate kakšno vprašanje, ste na pravem mestu. Naši strokovnjaki so vam pripravljeni pomagati in vam pripraviti odgovore na vaša vprašanja.

Maha center-recepcija%202

Lokacija

Slovenska cesta 54,
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA

Kontakt

Tel. +386 51 248 888
info@maha.si

Delovni čas

Ponedeljek: 8:00 - 15:00
Torek: 8:00 - 15:00
Sreda: 8:00 - 15:00
Četrtek: 12:30 - 20:00
Petek: 8:00 - 13:30

Prijava na E-novice