O Mahi

Zakaj delamo?

O nas-integative-Maha-1

V Maha Kliniki smo predani svoji temeljni viziji - pomagati posameznikom, družinam in skupinam ljudi pri vzdrževanju dolgoročnega zdravja in nuditi podporo pri zdravljenju.
Verjamemo v moč integrativne medicine in holističnega pristopa k zdravju.

Skupaj združujemo široko znanje s področja medicine, holističnega zobozdravstva in biološke medicine po dr. Thomasu Rau-u, ključnemu motorju klinike BioMedicine Sonnenberg v Švici. To nam omogoča, da uporabljamo najnaprednejše metode in terapije, ki so prilagojene sodobnim izzivom zdravja. Integrativna medicina je sodoben izraz za oskrbo človeka na vseh ravneh, združuje tradicionalne in moderne medicinske sisteme ter zagotavlja celovit pristop k zdravljenju in preprečevanju bolezni.

Verjamemo, da je povezovanje ključno za dolgo in zdravo življenje. Vsi medicinski sistemi govorijo podoben jezik, ko gre za osnovne cilje - preprečevanje in zdravljenje bolezni. V Maha Kliniki si prizadevamo vzpostaviti most med različnimi medicinskimi pristopi, saj verjamemo, da je to pot do optimalnega zdravja. S svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in predanostjo strankam se zavzemamo za to, da se vsak posameznik počuti podprtega in dobi kakovostno oskrbo.

V Maha Kliniki verjamemo v moč zdravljenja, vzdrževanja zdravja in preprečevanja bolezni. Naša strast je pomagati vam doseči vaše zdravstvene cilje in vas opolnomočiti, da prevzamete aktivno vlogo pri skrbi za svoje telo, um in duha. Z nami boste odkrili, kako celostni pristop k zdravju lahko izboljša vaše življenje.

Lokacija

Slovenska cesta 54,
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA

Kontakt

Tel. +386 51 248 888
info@maha.si

Delovni čas

Ponedeljek: 8:00 - 15:00
Torek: 8:00 - 15:00
Sreda: 8:00 - 15:00
Četrtek: 12:30 - 20:00
Petek: 8:00 - 13:30

Prijava na E-novice