O nas

O nas

Maha studio – urbana oaza dobrega počutja!

MAHA studio je namenjen različnim vrstam vadbe, od izvajanja fukcionalne krožne vadbe, ki izboljšuje kondicijsko pripravljenost ter povečuje mišični tonus do vodenih vadb joge, pilatesa in ostalih skupinskih vadb ter delavnic. Izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Cilj vseh vadb je enak: izboljšati počutje in telesno pripravljenost.

Odprtost, steklene površine in pogled na mestni vrvež vadbi dodajo poseben čar. Vadbeni prostor je razdeljen na dva dela, kjer je en del opremljen z vrhunskimi napravami za izvajanje funkcionalnih vadb. Drugi del prostora pa je namenjen skupinskim vodenim vadbam, kjer boste uživali ob zvokih umirjene glasbe, vaših čutov pa se bo dotaknil vonj eteričnih dišav, s katerimi bo vsaka vadba postala svojevrstna izkušnja. Vadbeni prostor namenjen jogi in pilatesu nudi gibanje v sproščenem okolju. Z vadbami vrnemo v svoje življenje sprostitev,zadovoljstvo, notranji mir, radost in telesno gibljivost, poudarjamo mišično ravnovesje za dobro telesno počutje, preventivo pred poškodbami in pravilno telesno držo.

Naši vaditelji

V MAHA STUDIU SODELUJEMO S PRIZNANIMI VADITELJI, KI IMAJO DOLGOLETNE IZKUŠNJE Z VODENJEM VADB IN OPRAVLJENE MEDNARODNO PRIZNANE LICENCE.

MAHA OSEBJE

Brigita Bračko

UČITELJICA HATHA JOGE

Alja Turnšek

INŠTRUKTORICA JOGE (JVVŽ)

Rok Krumpak

FITNES IN KONDICIJSKI TRENER TER PREHRANSKI SVETOVALEC