ENTRALISOL

103.99

Entralisol je inovativno prehransko dopolnilo s kompleksom 14ih skrbno izbranih biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov, ki v sinergiji podpirajo regeneracijo sluznice prebavne poti in jih odlikuje izvrstno antioksidativno delovanje.

KUPI

OMNI EM FERMENT

40.00

Omni em ferment je vrhunski fermentiran napitek z 31 sevi koristnih bakterij s probiotičnimi lastnostmi in pre- in postbiotiki iz 31 rastlinskih virov. Najboljša izbira za podporo raznolikosti črevesnega mikrobioma in zdravja črevesja.

KUPI

LIPOSOMSKI KURKUMIN IN RESERVATOL

60.99

Liposomski kurkumin in reservatol je močan antioksidant, ki je cenjen v ajurvedski znanosti zaradi svojih številnih koristi za zdravje.

KUPI

IMUNONOVUM

395.00

Imunonovum je naraven polipetidni laktični ferment z biomodulatornim delovanjem za povračanje ravnovesja v delovanju imunskega sistema.

KUPI

NADH 60 lng

92.79

NADH je naravno prisotna biološka snov v telesu, ki se vključuje v preko 1.000 procesov. Med najpomembnejšimi sta ključna vloga pri proizvodnji ATP celične energije ter ohranjanje in popravljanje zdravja celic, s čimer med drugim prispeva tudi k daljšemu in bolj vitalnemu življenju.

KUPI