ZDRAVA IN RASTLINSKA PREHRANA


NAŠ HOLISTIČNI IN INTEGRATIVNI POGLED NAREKUJE, DA IMA HRANA, KI JO UŽIVAMO, POMEMBNO VLOGO PRI NAŠEM SPLOŠNEM POČUTJU, IN TO JE EDINI RAZLOG, ZAKAJ SMO USTANOVILI BISTRO MAHA, KI SE NAHAJA LE STRELJAJ STRAN OD KLINIKE.

Poslanstvo bistroja Maha ni le ponuditi zdravo, ekološko in rastlinsko alternativo obiskovalcem, temveč tudi razviti in predstaviti prilagojene prehranske načrte, ki so zasnovani tako, da vam omogočijo pot do optimalnega zdravja, medtem ko obiskujete našo kliniko.

Da bi vam zagotovili jasno podporo za vaš sistemski zdravstveni načrt, večinoma svetujemo hrano brez mleka in mlečnih izdelkov, brez sladkorja, rastlinsko in bazično hrano, pri čemer se izogibamo glutenu, kadar koli je to mogoče. Ta prehranska načela dokazano spodbujajo boljše zdravje in počutje, zmanjšujejo vnetja in podpirajo naravne procese zdravljenja v telesu.

Te načrte oblikujemo glede na vaš življenjski slog, prehranske vidike in medicinsko anestezijo, ki jo izvajajo naši terapevti. Ponujamo kratkoročne in dolgoročne prehranske načrte, ki jih po potrebi podpirajo predavanja in kuharski prikazi.
Naš program prehrane vodi mednarodno priznan kuhar, ki je specializiran za zdravo rastlinsko hrano. Podporno ekipo sestavljajo dietetik in ekipa štirih kuharjev z različnimi specializacijami.

BISTRO MAHA JE ZDRAVA, EKOLOŠKA IN RASTLINSKA ALTERNATIVA.
STIK Z NAMI

MAHA
Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, Slovenija, Europe

Tel. +386 51 248 888
e-pošta: info@maha.clinic

Pon, tor, sre: 8:00 – 15:00
Čet: 12:30 – 20:00
Pet: 8:00 – 13:30

© Avtorske pravice 2024 – Maha / izdelava strani visualbraingravity